Ye-U Regional
Sunday, July 27, 2014
အဆီမ်ားေသာ အစားအစာမ်ားစားျခင္းေၾကာင့္ အနံ႔ခံအာ႐ံု ဆံုး႐ႈံးႏိုင္
ဟမ္ဘာဂါ (သို႔မဟုတ္)ပီဇာ (သို႔မဟုတ္) အျခားအဆီပါဝင္မႈမ်ားေသာ အစားအစာမ်ားကို ပံုမွန္စားပါကအနံ႔ခံအာ႐ံု ဆံုး႐ႈံးႏုိင္ေသာ အႏၲရာယ္ရွိေၾကာင္း သုေတသနျပဳခ်က္တစ္ခုက
သတိေပးထားသည္။
သတင္းအျပည့္အစုံဖတ္ရန္ -
http://www.7daydaily.com/story/16797#.U9NNNEBofIU
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment